HTML

Időkút

Éld úgy a mindennapjaidat, hogy megalapozd a hátralévőket. Mert az igazi szabadságot az jelenti, amikor azt kezdesz a szabadidőddel, amit te szeretnél. Ehhez nem jómód, hanem függetlenség kell. Élj a szabadidőddel, hogy éld a szabadidőd! Lássuk, mi a helyzet a te időddel?

Friss topikok

Linkblog

2009.03.02. 16:01 blueskrisz

Idézetek

"A leggazdagabb emberek hálózatok után kutatnak, és a sajátjaikat hozzák létre, a többiek pedig állást keresnek maguknak."

"Sokan a világ legerősebb hatástöbbszöröző eszközét, az elméjüket, arra használják, hogy szegénnyé tegye őket. Nem így kell használni ezt az erőt. Ez visszaélés jele. Ahányszor csak azt mondod: Nem engedhetem meg magamnak. Nem tudom megtenni! A befektetés kockázatos. avagy: Sosem leszek gazdag; Önmagad ellen fordítod ezt a nyagyszerű hatástöbbszörözési formát."

"Aki pénzért dolgozik, nehezen gazdagszik meg. Ha igazán gazdagbakarsz lenni, tanulj meg eszközöket építeni, venni, vagy teremteni. Fizetésemelésért dolgozni, nagyon kockázatos!"

"A legtöbb ember a szegénységre készít tervet. Ezért állítják oly sokan, hogy: "Ha nyugdíjba megyek, kevesebb lesz a jövedelmem." Ezzel azt mondják: "Az a tervem, hogy egész életemben keményen fogok dolgozni, azután pedig majd szegényebb leszek, amikor nyugdíjba megyek." Ez a terv az ipari korban még megfelelt, de az információ korában már igencsak gyengének számít."

"Ha az idődet egy bolond győzködésére fecsérled, akkor egy bolondból kettőt csinálsz."

...

További Robert Kiyosaki idézeteket találsz itt.


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: idézetek nyugdíj szegénység hálózatok fizetésemelés robert leggazdagabb jövedelem terv kiyosaki hatástöbbszörözés


A bejegyzés trackback címe:

https://idokut.blog.hu/api/trackback/id/tr45975574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása